• KITCHEN SILICONE BRUSH KINGHOFF KH-1623

The Symbol : KH-1623
Cena po zalogowaniu
The quantity in the package 36 opak
Shipping within 48 hours
Shipping price The Lack Of
The Availability Of Średnia dostępność
The Weight Of The 0.35 kg
Leave your phone

Zestaw silikonowy do przygotowywania domowego ciasta  wykonany z wysokiej jakości silikonu odpornego na temperaturę do 210 st. C.

W skład zestawu wchodzą:

- silikonowa stolnica o wym. 50 x 40cm

- silikonowy wałek 42,5 x 5cm.

- pędzelek silikonowy do smarowania 23cm

Podstawą zestawu jest silikonowa stolnica. Silikonowa stolnica jest praktyczniejsza od tradycyjnej drewnianej.

Stolnica została wykonana z silikonu odpornego na niskie (do - 40 st.C) oraz wysokie temperatury (do 210 st.C).

Idealnie przylega do blatu lub stołu. Jej powierzchnia jest całkowicie nieprzywieralna i łatwa do umycia.

Wielokrotnego użycia, łatwa do złożenia lub zrolowania.

Może służyć jako podstawka pod gorące naczynia lub jak rękawica do chwytania gorących przedmiotów.

Można jej także używać jako zwykłą podstawkę zapobiegającą poślizgowi naczyń na kuchennym blacie.

Przed użyciem zaleca się schłodzenie stolnicy w lodówce, aby utrzymać niską temperaturę ciasta.

Na stolnicy znajduje się 8 kół - miarek - przydatne jeśli chcesz przygotować ciasto na np. pizze

(uwaga, dla powierzchni silikonowych nie należy stosować ostrych narzędzi, gdyż może to uszkodzić materiał).

Zalety:

- Idealnie przylega do blatu lub stołu.

- Stolnica silikonowa praktycznie nie wymaga używania mąki - wystarczy minimalna jej ilość. Ciasto do niej nie przywiera.

- Silikon jest odporny na wysokie temperatury do 260°C.

- W przeciwieństwie do stolnic drewnianych nie pochłania zapachów oraz nie nasiąka płynami.

- Nie odkształca się, wraca do pierwotnego kształtu.

- Zajmuje bardzo mało miejsca wystarczy ją zwijać lub złożyć.

- Wałek obrotowy wyposażone w wygodne rączki.

Kolor: szary

 

Długość:
24
Szerokość:
5
Wysokość:
5
Kod CN:
3924 10 00
There is currently no comments or ratings for this product.
The Signature Of The
Email
Ask a question